Ladda ner hela programmet för Näras Andliga Kryssning här!

 

MÖT VÅRA ANDLIGA PROFILER 2018!

Nedan kan ni läsa mer om alla våra andliga profiler som medverkar under kryssningen 2018 och vad dessa kommer att bjuda på ombord. 


YLVA JANSSON

Feng shui-konsult som föreläser om just feng shui för ditt hem och din hälsa. Har du balans i ditt hem så mår själen bra!    


GORDANA BIERNAT


Utvald av Oprah Winfrey till super soul teacher, en av 100 i världen! Föreläser om vägen till inre utveckling – Du är unik!

 


ANDERAS ÖSTERLUND

Mediet som du känner igen från Det okända håller storseans (18-årsgräns) samt föreläser om sin kontakt med Andra sidan.


LAXTON GHOST SWEDEN

Fyra spökjägare bjuder på spännande film- och ljudbevis på att andevärlden finns!


EHVA LÖPP

Fantastiska Ehva lär dig automatskrift. Vi provar tillsammans!


ANU ROSENTJÄRN


Du har sett henne i Det okända. Här håller hon storseans (18-årsgräns) samt två föreläsningar: Sex & andlighet och Stå i din kraft.


BENNY ROSENQVIST

Näras egen andliga profil. Han är ett känt medium som kommer att bjuda på möten med Andra sidan via sina storseanser (18-årsgräns). Men Benny håller även i meditationer föreläser om högkänslighet och ljusfolket på Andra sidan.EWA OLSSON & MONICA LINDÉN

Skånska Ewa är inte bara ett väldigt duktigt medium, hon är otroligt rolig och underhållande att se och lyssna till. Ofta tar sig andevärldens besök form i hennes eget kroppsspråk! Ewa kommer att bjuda på spännande storseanser under kryssningen och gästas av sin syster Monica på söndagen.

ANNA-LENA VIKSTRÖM

Känd sierska i Nära som hjälper läsare att hitta försvunna saker. Ombord på båten föreläser hon om hur du utvecklar din intuition. Hon håller även de berömda sessionerna i  skön änglameditation. Som sierska och medial vägledare jobbar Anna-Lena med änglarna som hjälp och vet hur du kan göra för att få änglabudskap. 


JAI & SAMYA THORNELL

Näras krönikör Jai föreläser ihop med Samya om mindfulness, kvantfysik och om hur hypnosen kan ta dig till tidigare liv.

 


HELENA-MAGDALENA IVEKRANS

Helena-Magdalena föreläser om astrologins spännande värld och håller en workshop om attraktionslagen och hjälper dig att aktivera ditt supermedvetande.
LEAH ALLÉN

Leah leder avslappnande kristusmeditation och meditation för spegling i ljushjärtat


VENDELA CEDERHOLM


Vendela har i flera år medverkat i Det okända. Nu håller hon storseans (18-årsgräns) på vår kryssning.

 


SANNA NOVA EMILIA


Föreläser om att mista ett barn och att med andevärldens hjälp vända sorgen till ljus och kärlek.