MÖT VÅRA ANDLIGA PROFILER 2019!

Nedan kan ni läsa mer om alla våra andliga profiler som medverkar under kryssningen 2018 och vad dessa kommer att bjuda på ombord. 


SOFIA KÄLLGREN

Sångerskan med änglarösten underhåller med vacker sång och musik som för tankarna till andlighet.

  


GORDANA BIERNAT

Oprah Winfrey har valt henne till en av världens Super soul 100 teachers! Gordana trollbinder med sin föreläsning om hur vi alla kan lära oss att se vårt värde.


PIERRE HESSELBRANDT

Pierre från Det okända läser högt ur och samtalar om sin nya bok om Andra sidan, tillsammans med Lovisa Mölstad. Pierre ger även några i publiken kiromanti, en spådom i handen.

 


ANDERAS ÖSTERLUND

Mediet från "Det okända" håller storseans (18-årsgräns) samt föreläser, tillsammans med Johanna Lindberg, om "Lär dig öppna upp och bli mer inkännande".


LAXTON GHOST SWEDEN

Fyra spökjägare bevisar att andevärlden finns! De presenterar berättelser, film-och ljudupptagningar som får håret att resa sig.


EHVA LÖPP

Lär dig automatskrift – låt andevärlden styra din penna och ge dig budskap! Ehva bjuder även på Maria Magdalena-meditation.


ANU ROSENTJÄRN

Anu från tv:s Det okända håller storseans (18-årsgräns) samt föreläser om "Bli fri från skuld och skam" och "Mitt liv som medial" med frågestund om andlighet.


BENNY ROSENQVIST

Håller storseans (18-årsgräns), leder meditation, föreläser om högkänslighet, om framtidstro och om hur kvinnor vid makten kan ge oss en mjukare värd.

EWA OLSSON 

Mediet Ewa Olssons storseans bjuder alltid på skratt och en härlig kontakt med andevärlden (18-årsgräns).

ANNA-LENA VIKSTRÖM

Näras duktiga fjärrskåderska leder skön änglameditation och föreläser om hur vi alla kan utveckla vår mediala förmåga.


JOHANNA LINDBERG

Johanna är en modern häxa med en fot i andevärlden och en i den fysiska världen. Hennes föredrag heter "Vi pratar sex – så får du självkänsla och självförtroende".

 


HELENA-MAGDALENA IVEKRANS

Föreläser om indigobarn, kristallbarn och diamantbarn, "Attraktionslagen – lev din dröm" och "Planeterna, gudarna och gudinnorna – lär känna dig själv".
LEAH ALLÉN

Leah bjuder på avslappnande kristusmeditation och föreläser om Tvillingflamman.


ANNA STRANDLIND

Näras nya krönikör håller storseans (18-årsgräns) samt föreläser om hur vi kommunicerar med änglar och om att utveckla sin intuition och mediala förmåga.

 


MARINA EBE

Marina föreläser om Casa de Dom Inácio de Loyola i Brasilien, känt som världens största spiritulistiska sjukhus.

 


HELENA LINDBLOM

Helena är ett internationellt medium som bjuder på storseans (18-årsgräns) och föreläsningen "Den andliga filosofin om livet efter döden".

 

 


 

JOHANNA & PALLI

Detta äkta par leder en övning där vi får lära oss att ge healing med hjälp av guiderna.